Den hundredeårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt

Gode film og god mad passer sammen. Vi fortsætter vores tradition med to film og middag. Tilmelding er nødvendig senest onsdag d. 11 november på tlf. 4057 8804 eller 5885-5209. Man er naturligvis velkommen til at se begge film eller blot den ene. Med/uden spisning.
Anden film ved Dobbelfilmarrangementet Lørdag d 15-11 kl. 20:00

Aftenens film er en filmatisering af den svenske forfatter Jonas Jonassons bestseller. Handlingen er lidt som i den amerikanske film Forrest Gump: Hvor Forrest havde et talent for at løbe, har Allan Karlsson et talent for at sprænge ting i luften. Det har bragt ham vidt i livet, og lagt ind i den nutidige handling om hans vanvittige flugt fra alderdomshjemmet, får vi som flashbacks ikke så lidt af verdenshistorien fortalt fra Allan Karlssons synsvinkel. Han har endog brugt sit sprængningstalent i forbindelse med atombombens udvikling!

Det er ikke nogen dyb sag, men historien er god, karaktererne finurlige, og den er morsom. Om den eventyrlystne gamling er genial eller tosset svæver i luften. En stram klipning holder tempoet oppe, så man er godt underholdt.