Kvinden der Drømte om en Mand


Instruktion
Produktionsår 2010
Spilletid 90 min.
Genre

Nationalitet

, , ,

   

Vi lægger ud med Per Flys nyeste film, vel vidende at den blev modtaget med en meget blandet kritik, spændende fra det begejstrede til det meget forbeholdne. Instruktøren Per Fly har jo efter trilogien Bænken, Arven og Drabet en position i dansk film – og i Gørlev Filmklub – ,der kalder på respekt. Vi må altså selv finde ud af, hvor vellykket hans ny film er.
Filmen skildrer en kvindelig dansk modefotograf, der under et Paris-ophold forelsker sig vildt og vanvittigt i en polsk mand. Hendes betagelse er så stor, at hun er parat til at opgive hendes ellers velfungerende og trygge familie med mand og barn, selv om genstanden for hendes besættelse ikke er parat til det tilsvarende. Det er altså en film om den altopslugende drift og dens konsekvenser.
Hvor der er tvivl blandt anmelderne om muligheden af at fortælle en sådan historie, og især dens slutning, er der kun ros til den æstetiske side af filmen, dens drømmescener, den fantastiske fotografering og især til Sonja Richter som den kvindelige hovedperson.
Instruktion   
Manuskript   
Medvirkende   

Filmklub    16. Sep 2010

Biografpremiere (DK)    21. Jan 2010Galleri: