Rigtig god sommerūüŹĖ

På gensyn til en ny sæson startende september.

Filmklubben i Den gamle Biograf, har afsluttet sin s√¶son nr 35. Tusind tak for denne herlige og komplette s√¶son uden afbrydelser. Til vores medlemmer er det kun at √łnske rigtig god sommer og p√• gensyn til september. Bestyrelsen m√łdes her f√łr pinsen, og v√¶lger film til vores n√¶ste s√¶son! Vi l√łfter sl√łret for n√¶ste s√¶sons film her p√• hjemmesiden efter pinsen.

Derefter starter arbejdet på at få udgivet en ny filmfolder! Der skal sælges annoncer, der skrives tekster, der ligges layout, og til sidst skal den flotte nye folder udbringes af bestyrelsen og dens hjælpere.. Den nye folder

begynder uddeling i gl. G√łrlev kommune slut august. Resten af kommunen finder folderen p√• et af kommunens biblioteker, eller downloader her fra hjemmesiden.

Rigtig dejlig sommer, fra hele den samlede bestyrelse.

ūüé¶