Aflysning af film og generalforsamlingen Torsdag d. 15 April.

Det er med beklagelse at Gørlev filmklub igen i år må aflyse vores planlagte generalforsamling Torsdag d. 15 April. Og udskyde den til september, hvor vi forhåbentlig alle er blevet vaccineret og igen kan samles i vores hyggelige Gamle Biograf. En ting kan vi dog love! Det er at! Så snart det bliver muligt for bestyrelsen at afholde et møde. Vil vi drøfte de aflyste filmvisninger og hvad vi gør med jeres ubrugte filmklip.  Senere endnu vil bestyrelsen afholde sommermøde med planlægning og  filmvalg til næste sæson.

Nyd påsken, foråret og udsigten til en covid vaccine og en normaliseret hverdag igen. Så vil vi i bestyrelsen foreløbig ønske på gensyn til september og en ny filmklub sæson i Den gamle Biograf.

Mange tak for denne sæson.

God påske og må I alle passe godt på jer selv og hinanden.

