Gørlev filmklub kan nu afsløre filmprogrammet til kommende sæson! Den starter Torsdag d. 16 september. kl 19:30

Filmtrailere kan ses her: (klik på tekst)

Først har vi dog lige vores udsatte generalforsamling fra forrige sæson! Allerede Torsdag d. 9 september kl 19:30 . Med kaffe/kage og filmen Madklubben.

For mere info om de enkelte film!!!   så vil der løbende komme uddybende beskrivelse her på hjemmesiden "begivenheds banneret for oven på hovedsiden"  ellers udkommer vores folder slut august.  Folderen bliver uddelt tættere bebygget område Gl. Gørlev kommune. Samt vil være at finde på 
Kalundborg kommunes Biblioteker fra sidst i August.

For mere info om de enkelte film!!!   så vil der løbende komme uddybende beskrivelse her på hjemmesiden “begivenheds banneret for oven på hovedsiden”  ellers udkommer vores folder slut august.  Folderen bliver uddelt tættere bebygget område Gl. Gørlev kommune. Samt vil være at finde på 
Kalundborg kommunes Biblioteker fra sidst i August.


God sommer og på gensyn til en ny sæson til september.

Hejsa alle Gørlev filmklubbere.Det blev som i har bemærket desværre ikke muligt at få genoptaget vores sæson nr 34. Efter fuld corona stop.

Så fra Gørlev filmklub er her kun tilbage at ønske rigtig god sommer til jer. Og på gensyn til en ny sæson i Gørlev filmklub til september.Husk endelig at støtte de meget trængte biografer henover foråret sommeren. Ved at tage ind og se en af de mange fantastiske film der skulle have haft biograf premiere december-maj. Det bliver en usædvanlig god filmsommer med massere af gode prisvindende film. Og altså ikke kun den sædvanlige sommer smøre af larmende prequals & sequals fra Hollywood Denne sommer.

😊

Aflysning af film og generalforsamlingen Torsdag d. 15 April.

Status

Det er med beklagelse at Gørlev filmklub igen i år må aflyse vores planlagte generalforsamling Torsdag d. 15 April. Og udskyde den til september, hvor vi forhåbentlig alle er blevet vaccineret og igen kan samles i vores hyggelige Gamle Biograf. En ting kan vi dog love! Det er at! Så snart det bliver muligt for bestyrelsen at afholde et møde. Vil vi drøfte de aflyste filmvisninger og hvad vi gør med jeres ubrugte filmklip.  Senere endnu vil bestyrelsen afholde sommermøde med planlægning og  filmvalg til næste sæson.

Nyd påsken, foråret og udsigten til en covid vaccine og en normaliseret hverdag igen. Så vil vi i bestyrelsen foreløbig ønske på gensyn til september og en ny filmklub sæson i Den gamle Biograf.

Mange tak for denne sæson.

God påske og må I alle passe godt på jer selv og hinanden.



Corona Virus lukker os igen!

Idag har regeringen indført restriktioner for hele Region Sjælland.

Og alle Kultur arrangementer er omfattet.

Således bliver der altså ikke flere film visninger i år.

Vores sidste film for i år SIR der skulle have været vist Torsdag d. 17/12 udgår altså indtil videre.. Bestyrelsen håber meget på det bliver muligt igen efter nytår at vise film i Den gamle Biograf.

Indtil vi må åbne igen. Vil vi bare sige tak for i år. Og på Gensyn i Gørlev Filmklub til næste år 2021.

JOKERfilmet valget år 2020 Er nu afgjort!

Status

Så er årets Jokerfilm valg afgjort med stemmerne:

Wild Rose: 22

Mælkekrigen: 40

Maryam den perfekte kandidat: 60

Undtagelsen: 49

The peanut butter falcon: 19

Vi vil bestille filmene hjem til visning i Den gamle Biograf.

Maryam – Den perfekte kandidat : Torsdag d. 21. januar 2021

Undtagelsen : Torsdag d. 18. marts 2021

De nye Corona regler!!

HUSK DIT MUNDBIND i Den gamle Biograf

Den gamle Biograf i Gørlev.

Er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet på maks 10 personer.

Vi er en kultur instition med siddende puplikum der alle kigger i retning mod Scenen / Lærredet. Derfor ligger vi under for reglerne maks 500personer. “Om der er kvadratmeter nok” Vi har et maks på 55 personer ud fra vores antal kvadratmeter i salen.

Så vi lukker ikke ned!!

De forholdregler vi allerede har indført fortsætter. Alle sidder på rækker i samme sidde retning! Med den nødvendige afstand. Vi gør Xtra rent. Alle bruger god håndhygiejne med Sprit. Vi har beskyttende glasrudder op i billetsalg og cafe. Og nu bærer vi så også mundbind “når vi står op, eller bevæger os rundt” SÅ HUSK DIT MUNDBIND i Den gamle Biograf.


Afsløring af filmprogrammet til vores næste sæson nr34.

Klik på billedet for filmtrailere.

For mere info om de enkelte film!!!    Så vil der løbende komme uddybende beskrivelse her på hjemmesiden “begivenheds banneret for oven på hovedsiden”  ellers udkommer vores folder slut august.  Folderen bliver uddelt tættere bebygget område Gl. Gørlev kommune. Samt vil være at finde på 
Kalundborg kommunes Biblioteker fra sidst i August.

Sæson start Torsdag d. 10 September.

Velkommen til vores udsatte generalforsamling for forrige sæson. Torsdag d. 3 September kl. 19:30 til kaffe/kage og filmen DRONNINGEN